Gerode

Praktijk voor natuurgerichte Therapie en Training

Mindfulness 

Meer in balans, meer energie, verbetering van de concentratie, beter slapen,minder piekeren en minder oordelen. Dit zijn een aantal positieve effecten van mindfull of met meer aandacht in het leven staan.


Wat is Mindfulness?
Mindfulness is bewust onze aandacht richten. Dit kan zijn op iets kleins of op een groter gebied, op onze innerlijke- of op de buitenwereld gericht, afhankelijk van waar we zelf voor kiezen. Het is ook openstaan voor en zo goed mogelijk toelaten van gevoelens, gedachten, beelden en lichamelijke signalen. Daardoor kunnen we onbewuste automatische ingesleten patronen gaan herkennen en los laten. Dit geeft ons meer ruimte om gelukkiger te kunnen leven in het hier en nu.

Mindfulness Cursus
Kijk hiervoor bij Basiscursus. In deze cursus kun je naast mindfulness ook met andere (zelf)hulpmethodes kennismaken.

Mindfulness Workshops 
Omdat wij en ons leven steeds veranderen, hebben de Mindfulness workshops die ik geef steeds een ander thema. Deze keer is het thema opgeruimd door de lente. In de lente komt de natuur weer tot leven en wij zelf worden door de sterkere zonnestralen geprikkeld om naar buiten te gaan.

De lente is volgens de Chinese geneeswijze de periode waarin onze lever- en galblaasenergie een belangrijke rol spelen. Onze lever is een belangrijk orgaan voor verwerking en reiniging van ons lichaam. Dit kunnen we stoffelijk en geestelijk zien. We zeggen niet voor niets, 'wat heb je op de lever?' Reinigen in dit gebied helpt ons om als een opgeruimd persoon in het leven te kunnen staan. En wie wil dit niet?

De basis van de workshops bestaat uit theorie en oefeningen uit de mindfulness en de energetische geneeswijzen. Het doel van de workshop is: kennis en ervaringen op doen die je zelf in het dagelijks leven kan toepassen.

Datum: in overleg met deelnemers
Tijd: 9.30-16.30 uur
Kosten € 90,00 inclusief consumpties (thee, koffie en een eenvoudige lunch) en digitale syllabus. Bij opgave van 2 of meer personen 20% korting en studenten 30% korting.Greet Roeland-Delfgou
Graafschap 9

4141 JS Leerdam

Mobiel 06-28067091
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Logo LVNT 2

 

LVNT lidnummer: 10515
RBCZ licentienummer: 309302R
KVK nummer: 30233929

Gerode Copyright © 2013