Gerode

Praktijk voor natuurgerichte Therapie en Training

EFT 

Ik geef, naast de cursussen die ik zelf ontwikkel, ook een workshop EFT of Emotional Freedom Technique omdat het een eenvoudig te leren en toe te passen (zelf)hulpmethode is.


Uitgangspunt
Ook bij deze methode gaat men ervan uit dat de oorzaak van alle negatieve emoties en lichamelijke problemen (met onderliggende emotionele oorzaak) een verstoring in het energiesysteem van het lichaam is. Om deze verstoring zoveel mogelijk op te heffen, wordt gebruik gemaakt van een combinatie van kennis over ons energiesysteem uit de Chinese geneeswijze en nieuwe westerse psychologische inzichten.

Werkwijze
Heel in het kort is de werkwijze als volgt: zo duidelijk mogelijk benoemen en uitspreken van het probleem waar je aan wilt werken en tegelijkertijd kloppen of tappen op bepaalde punten die op de meridianen (energiebanen) liggen. Het probleem kan een emotionele last, fobie, traumatische ervaring, fysieke pijn of wat dan ook zijn.
Het kloppen en tappen kan even wennen zijn. Ook omdat het er een beetje vreemd uit ziet maar de resultaten zijn vaak verrassend goed.


Kosten: €35, - (dagdeel van drie uur) Inclusief koffie/thee en syllabus.
Data in overleg met aanmelders.


Greet Roeland-Delfgou
Graafschap 9

4141 JS Leerdam

Mobiel 06-28067091
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Logo LVNT 2

 

LVNT lidnummer: 10515
RBCZ licentienummer: 309302R
KVK nummer: 30233929

Gerode Copyright © 2013