#

Over mijzelf

Kindertijd

Ik ben geboren in 1954. Vanaf mijn kindertijd vroeg ik mij af waarom mensen ziek worden. Dit kwam onder andere doordat ik vanaf mijn vijfde jaar, een ernstige huidaandoening had. Mijn huidarts zei dat ik er mee zou moeten leren leven. Achteraf gezien klopte zijn woorden, al interpreteerde ik het toen anders. Veel later besefte ik, dat ik letterlijk en figuurlijk, niet goed in mijn vel zat én nog moest gaan leren leven.

Intussen groeide ik op en mijn huidaandoening zorgde ervoor dat ik stress moest vermijden en zelfs het advies kreeg om mijn scholing hierop aan te passen. Het zorgde ervoor dat ik in de mode ging waar ik mijn creativiteit kon uitleven, maar mijn interesse lag veel meer op het gebied van gezondheid. Ik bleef mij afvragen waarom wij ziek worden en door mijn verdere levenservaringen kreeg ik antwoorden.

Levenservaringen

Mijn levenservaringen bestonden in grote lijnen uit opleiding, werken, verliefd worden, trouwen, zwanger zijn en moeder worden van een zoon en een dochter. Maar ook het ervaren van de hoogte en dieptepunten die met deze ervaringen in verband staan en in de relaties met andere mensen. In mijn omgeving kwam ik in aanraking met mensen met verschillende aandoeningen en met het overlijden van een deel van deze mensen.

Hierdoor ging ik steeds meer verbanden zien tussen de omstandigheden waarin wij leven of geleefd hebben en onze geestelijke- en lichamelijke reacties erop. Ik leerde onder andere dat goede voeding en voldoende beweging belangrijk zijn, maar dat het nog belangrijker is dat wij beter gaan begrijpen waarom wij geestelijk en/of lichamelijk uit balans zijn geraakt.

In de periode dat ik mijn huidaandoening had, gaf goede voeding verbetering. Maar pas toen ik ging begrijpen waarom mijn huid steeds zo heftig reageerde, is mijn huid weer gaaf geworden. Het begrip kwam langzamerhand na een enerverende periode in mijn leven waarop ook mijn rug pijnlijk reageerde. Mijn arts gaf mij pijnstillers. De hulp die ik kreeg van een energetische behandelaar zorgde voor een keerpunt in mijn leven.

Opleiding

Rond het keerpunt ontdekte ik ook mijn natuurlijk talent om energetisch te kunnen behandelen. Sinds die tijd (1992) ben ik mij er meer in gaan verdiepen en cursussen gaan volgen. Omdat ik steeds meer de positieve resultaten van de behandelingen zag, besloot ik een professionele opleiding te gaan volgen. Dit werd de 4-jarige opleiding voor Paranormale Geneeswijze aan het HJBC, de huidige naam is Energetische opleiding van instituut CAM, in Utrecht die ik in 2007 afgerond heb.

Na mijn opleiding heb ik onder andere bijscholing gevolgd in: EFT, EMDR, Emotioneel DNA, HSP, Kinesiologie, Klassieke hypnotherapie, Medische Basiskennis, Omgaan met Kanker en Ooracupunctuur/ Oorreflexologie.

Nu

Door mijn levenservaringen, opleiding en praktijkervaringen samen leer ik steeds meer over waarom wij ziek zijn. Dat is niet in een paar zinnen uit te leggen en omdat elk mens uniek is, stem ik mijn consulten en behandelingen daaropaf. Mijn doel is om je energie zoveel mogelijk aan het stromen te brengen en je te helpen bij het begrijpen welke invloeden die stroming kunnen beperken. Ik blijf leren en onderzoeken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Een consult is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00-18:00 uur.

Contact