#

Training

Naast mijn werk in de praktijk deel ik graag mijn kennis en ervaringen door het geven van thema-ochtenden, workshops en lezingen.
Ook is het mogelijk om een cursus of workshop op maat te volgen. Ik informeer je graag over de mogelijkheden en kosten.

Thema-ochtenden

Op de eerste dinsdagochtend van de maand ben je welkom om deel te nemen aan een thema-ochtend. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij bij een groepje enthousiaste deelnemers die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.
Een aanrader om kennis te maken en/ of je nog meer te verdiepen in het chakrasysteem, meridianen, andere energetische natuurgeneeswijzen en psychologische inzichten.

Data: de eerste dinsdagochtend van de maand met uitzondering van de vakanties
Tijd: 9:30-12:00 uur
Adres: Graafschap 9, Leerdam
Kosten: € 25,- per ochtend

Workshop EFT

Ik geef een workshop EFT (Emotional Freedom Technique) omdat het een eenvoudig te leren en toe te passen (zelf)hulpmethode is.

Uitgangspunt
Ook bij deze methode gaat men ervan uit dat de oorzaak van alle negatieve emoties en lichamelijke problemen (met onderliggende emotionele oorzaak) een verstoring in het energiesysteem van het lichaam is. Om deze verstoring zoveel mogelijk op te heffen, wordt gebruik gemaakt van een combinatie van kennis over ons energiesysteem uit de Chinese geneeswijze en nieuwe westerse psychologische inzichten.

Werkwijze
Heel in het kort is de werkwijze als volgt: zo duidelijk mogelijk benoemen en uitspreken van het probleem waar je aan wilt werken en tegelijkertijd kloppen of tappen op bepaalde punten die op de meridianen (energiebanen) liggen. Het probleem kan een emotionele last, fobie, traumatische ervaring, fysieke pijn of wat dan ook zijn. Het kloppen of tappen kan even wennen zijn maar de resultaten zijn vaak verrassend goed.

Kosten: €45, – (dagdeel van drie uur) Inclusief koffie/thee en syllabus.
Data in overleg met aanmelders.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Een consult is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00-18:00 uur.

Contact